Home|All Season

DE INTRODUCTIE VAN HET GEHEEL NIEUWE DISCOVERER ALL SEASON

Specifiek ontwikkeld in Europa voor de Europese wegen. Ontworpen om het hele jaar door betrouwbare tractie te leveren bij onvoorspelbaar weer.

De Cooper® Discoverer All Season is onze eerste all season band die speciaal in Europa is ontwikkeld voor de Europese wegen. Ontworpen om het hele jaar door uitzonderlijke tractie te leveren in onvoorspelbaar weer.

Bij wisselende weertype is de Discoverer All Season uitgerust om het hele jaar door vertrouwen te geven.

- DAVID COULTHARD - Veiligheids- en prestatie-ambassadeur -
DISCOVERER ALL SEASON

De Cooper Discoverer All Season is gebouwd om lang mee te gaan en om superieure resultaten te leveren. Uw betrouwbare metgezel gedurende het hele jaar.

Verbeterde voetafdruk


Maximaliseert de prestaties op nat wegdek en vermindert loopvlakslijtage voor een langere levensduur van de banden.

3D Micro-Gauge™ sipes

De in elkaar grijpende wanden houden de loopvlakblokken stabiel onder belasting en controleren ook de hoeveelheid warmteontwikkeling, waardoor zowel het rijgedrag als het aantal kilometers wordt verbeterd.

In elkaar grijpende centrale rib


Bevordert een heldere behandeling en maximaliseert het water evacuatie over het loopvlak.De Discoverer All Season

Built to last en het leveren van superieure slijtageresultaten  

Duurzame verbindingen en een geavanceerde constructie met een gelijkmatige voetafdruk zorgen voor een verbetering van meer dan 20%.

bandenslijtage, zoals aangetoond in recente tests tegen een gevestigde concurrent.*

Uitstekende remwerking op nat wegdek, met een B-label voor de EU.
Zijdelingse 3D-ribben en groeven zorgen voor een effectieve waterafvoer. Een in elkaar grijpende centrale rib helpt aquaplaning te voorkomen en ondersteunt de stuurrespons bij het remmen op nat wegdek.

Bandengrip over een breed temperatuurbereik
De nieuwste all season silica en hars technologie zorgen voor een compound die grip biedt bij diverse temperaturen.

Rustig (71db) en comfortabel rijden
Geoptimaliseerde loopvlakblokvolgorde vermindert het passeergeluid. De verfijnde constructie zorgt voor een rustige en comfortabele rit om aan alle omstandigheden te voldoen.

De Discoverer All Season* Resultaten van onafhankelijke tests die in 2018 in het Verenigd Koninkrijk zijn uitgevoerd door PT & A op Cooper® Discoverer All Season-banden en een vergelijkbare Europese bandenfabrikant op een VW Golf 1.6. De handelsmerken die in dit document worden gebruikt, zijn het intellectuele eigendom van hun respectieve eigenaars.