Kankku

Off-road rijden door het historische Lake District kan met Kankku en Cooper Tires. Kankku biedt een echte 4x4 rijervaring, ondersteund door engineering, expertise en kennis van de Lake District omgeving.

Kankku stelde een wagenpark samen van standaard en ruige ex-MOD Land Rover Defenders en hun Japanse tegenhangers; de voertuigen zijn teruggebracht naar de basis en speciaal voorbereid voor zero-impact op de National Park-paden, zodat ze op de gebaande paden kunnen blijven rijden in deze indrukwekkende omgeving.

Kankku zet zijn benchmark hoog: ze gebruiken alleen materialen die goed samengaan met het terrein en ze bouwen duurzame relaties op met gelijkgestemde organisaties die streven naar uitmuntendheid. Kankku's goede samenwerking met Cooper Tires begon toen Kankku voor het eerst over de oude industriële steengroevepaden van het Lake District National Park reed. 

Met een Kankku off-road rijervaring leert men hoe comfortabel gereden kan worden door middel van slimme rijtechnieken, dwars door dit prachtige landschap en met als doel deze historische paden te behouden en te beschermen voor toekomstige generaties.

Kankku weet dat ze op Cooper Tires kan rekenen.