Home|sponsoring|South Snowdonia Search and Rescue Team

South Snowdonia Search & Rescue Team

Cooper Tires is de eerste keuze voor reddingsteams.

South Snowdonia Search and Rescue Team is een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd goed doel dat bestaat uit vrijwilligers die hun vaardigheden en tijd aanbieden. Het team bestrijkt een gebied in het zuiden van het Nationaal Park Snowdonia, Noord-Wales, waar de SSSART namens de politie van Noord-Wales essentiële zoek- en reddingsacties uitvoert in de meest ruige en afgelegen bergen van Snowdonia.

Het team heeft de beschikking over twee voertuigen, die van groot belang zijn voor elke call-out. De voertuigen zijn volledig uitgerust met technische- en medische apparatuur. De Land Rover Defender 110 "is de eerste keuze van het team. Wanneer bergpaden eindigen, geeft de Defender niet op. Hierdoor kunnen de hulpverleners dichter bij het incident komen.

Beide voertuigen zijn uitgerust met Cooper Tires. De Land Rover is voorzien van de Discoverer STT Pro Mud Terrain band. De STT Pro heeft zich keer op keer bewezen bij call-outs hoog in de bergen op ruige ondergronden. Voor de SSSART is er geen betere off-road band dan Cooper®.

SSSART is trots op de samenwerking tussen Cooper Tires en alle Mountain Rescue teams in Engeland en Wales.

#CountOnCooper