Home|Nieuws|Cooper Tire Europe lanceert Cooper Evolution All Season-bestelwagenband

Cooper Tire Europe lanceert Cooper Evolution All Season-bestelwagenband

MELKSHAM, UK, JANUARI 13, 2022 – Cooper Tire Europe is fier de Cooper Evolution All Season-bestelwagenband te lanceren. Hij heeft de 3PMSF-goedkeuring (Three Peak Mountain Snow Flake) en is ontworpen om de bestuurders het hele jaar door op de baan te houden, ongeacht het weer.

De standaardkenmerken van de  Cooper Evolution All Season-bestelwagenband omvatten een high-tech loopvlakdesign dat voor een consistente grip en een voorspelbaar bochtgedrag zorgt, terwijl hij een gelijkmatige footprint produceert; bovendien is hij voorzien van gewilde profielgroeven die geoptimaliseerd zijn met het oog op sterke prestaties in nat weer en bij sneeuw, ondersteund door hoge lamellen, diepe blokranden en zigzaggroeven. Deze voordelen worden ondersteund door de 3PMSF-beoordeling voor zware sneeuwval.

De Cooper Evolution Van All Season zal aanvankelijk in 5 maten verkrijgbaar zijn en is geschikt voor velgen van 15 en 16 inch. De aangeboden maten omvatten 215/70R15 voor velgen van 15 inch en variëren van 205/65R16 tot 235/65R16 voor velgen van 16 inch. In het voorjaar van 2022 worden 5 extra maten verwacht.

De line-up van Coopers-bestelwagenbanden omvat de Evolution zomer- en WM-winterbestelwagenbanden. Door de introductie van de Cooper Evolution All Season-bestelwagenband, biedt Cooper nu een band voor alle omstandigheden.

Gavin Edwards, algemeen directeur van het Europese Technische Centrum van Cooper Tire Europe, zei, “Met de Cooper Evolution All Season-bestelwagenband, kunnen we de bestuurders het hele jaar door een goede performance bieden met een bandenset. We kijken ernaar uit de band op de weg te zien, naast onze bestaande zomer- en winterbestelwagenbanden.”


Deel dit artikel