Home|sponsoring|Liberty Walk Europe

Liberty Walk Europe

Cooper Tire Europe is trots om samen te werken met Liberty Walk Europe als bandenleverancier voor enkele van de meest toonaangevende tuningprojecten van dit moment.

Gezien de groeiende populariteit heeft Liberty Walk distributeurs aangewezen over de gehele wereld; The Performance Company (TPC), gevestigd in Northampton, UK is de exclusieve distributeur voor de Europese regio.

TPC werd in 2004 opgericht als een exclusieve distributeur van performance- en tuningsproducten voor de automotive aftermarket.

Cooper Tires en The Performance Company werkten in 2019 voor het eerst samen aan een speciale upgrade voor de Suzuki Jimny - een off-road mini SUV met vierwielaandrijving. Naast de carrosserie-upgrade van TPC werd de auto uitgerust met een set Cooper Discoverer AT3 4S™ banden. Op basis van deze succesvolle samenwerking worden meer spannende projecten gepland voor de toekomst.

We waren blij om met het merk Cooper Tires te werken aan ons Suzuki Jimny project. Cooper Tires is het bandenmerk waar wij de voorkeur aan geven.

- James Pearman, Eigenaar/directeur, The Performance Company -