Home|sponsoring|RallyX on Ice

RallyX on Ice

Gesponsord door Cooper Tires

RallyX on Ice, gesponsord door Cooper Tires is ontworpen voor bestuurders die competitieve ervaring willen opdoen en kilometers willen maken op ondergronden met weinig grip zoals ijs. RallyX on Ice levert spectaculaire actie voor de echte rallycrossfans. Cooper heeft speciaal voor deze serie een gespijkerde rallycross (ijs)band geïntroduceerd. De 17 inch band, compleet met 416 studs, is ontwikkeld op basis van Cooper's ervaring op het gebied van ijsracen en Scandinavische rallykampioenschappen. De banden zorgen voor minder erosie op ijs en genereren meer tractie.

Ian Davies, RallyX on Ice Series COO: “We hebben al een langdurige en succesvolle samenwerking met Cooper Tires via RX2 en RallyX Nordic, dus we zijn trots dat dit baanbrekende en innovatieve merk ook onze hoofdsponsor is voor het RallyX op Ice Festival.

“Met een nieuw format en drie spannende tracks in het Åre-skigebied in Zweden, in combinatie met de meest snelle, fanatieke rallycrossracers die er zijn, kunnen de winterbanden van Cooper hun dienst bewijzen. De expertise van het merk vertaalt zich in het ontwikkelen van eersteklas banden voor alle omstandigheden en omgevingen.''