Home|Over Cooper|Sponsoring

MERKAMBASSADEURS & SPONSORSHIPS

Cooper Tire Europe is trots op de samenwerking met geselecteerde merken die aansluiten bij onze waarden en visie; gepassioneerde nastrevers van precisie en prestaties, veiligheid en winnaars in hun vakgebied.

Bekijk het Cooper Tire-team hieronder om meer te lezen over onze merkambassadeurs.

Kom meer te weten
David Coulthard
In een veelzijdige ambassadeursrol biedt Coulthard technisch advies, geeft feedback aan het productontwikkelingsteam van Cooper en vertegenwoordigt hij de fabrikant bij belangrijke evenementen.
Kom meer te weten
FIA world rallycross
Cooper Tire Europe is de enige bandenleverancier en geassocieerd partner van het FIA World Rallycross Championship gesponsord.
Kom meer te weten
RallyX on Ice
Ontworpen voor bestuurders die competitieve ervaring willen opdoen en kilometers willen maken op ondergronden met weinig grip zoals ijs. RallyX on Ice levert spectaculaire actie voor de echte rallycrossfans.
Kom meer te weten
SOUTH SNOWDONIA SEARCH & RESCUE TEAM
SSSART doet essentiële zoek- en reddingsacties in de meest afgelegen gebieden in de bergen van Snowdonia. Zij doen dit op Cooper banden.

Performance Squad

Onze succesvolle relatie met top tuningbedrijven bewijst dat Cooper door de grootsten ter wereld wordt gekozen.

De agressieve, esthetische loopvlakontwerpen en persoonlijkheid die onze banden toevoegen aan getunede voertuigen, vormen een perfecte aanvulling op de kracht die deze creaties uitstralen.

Kom meer te weten
Kahn design
A. Kahn Design is een 'droomfabriek' die gespecialiseerd is in inspirerende designs.
Kom meer te weten
Chelsea Truck Company
Chelsea Truck Company, met het hoofdkantoor gevestigd aan de exclusieve Kings Road in Londen, is gespecialiseerd in unieke en stoere voertuigen.
Kom meer te weten
LIBERTY WALK EUROPE
Cooper Tire Europe is trots om samen te werken met Liberty Walk Europe als bandenleverancier voor enkele van de meest toonaangevende tuningprojecten van dit moment.
Kom meer te weten
Delta4x4
Ongeacht of u deelneemt aan een woestijnrally of op de meest exclusieve plekken ter wereld rijdt, Delta4x4 levert een passende uitrusting voor uw voertuig.
Kom meer te weten
Uros Podlogar
Cooper Tire Europe is verheugd over de nieuwe samenwerking met Uros Podlogar, een in Slovenië gevestigde fotograaf en videomaker.
Kom meer te weten
Fabian Schmiedlechner
Cooper Tire Europe is verheugd om samen te werken met Fabian Schmiedlechner, een autodidact freelance fotograaf uit Oostenrijk.