Home|sponsoring|Cooper Tires - Road To Indy

ROAD TO INDY GESPONSORD DOOR COOPER TIRES

Cooper Tires is de officiële band van alle drie de niveaus van de Road to Indy. Eén van de meest succesvolle leerprogramma's ter wereld, die coureurs de mogelijkheid biedt om de NTT IndyCar serie en Indianapolis 500 te bereiken. Er wordt meer dan $ 3,5 miljoen aan prijzen en onderscheidingen aangeboden om coureurs te helpen de volgende stap te zetten in hun carrière.

Het Road to Indy-platform bestaat uit het Cooper Tires USF2000 Championship - de eerste trede op de ladder - gevolgd door het Championship gesponsord door Cooper Tires en Indy Lights gesponsord door Cooper.

De beurs voor de kampioen van iedere serie is de hoogste ter wereld. De Indy Lights kampioen ontvangt een beurs van $ 1 miljoen USD met een gegarandeerd drie-race-programma in de NTT IndyCar-serie inclusief de Indianapolis 500. De Indy Pro 2000 kampioen ontvangt een beurs van $609.000 om door te gaan naar Indy Lights en de USF2000-kampioen ontvangt een beurs van $328.000 om Indy Pro 2000 te behalen.

In 2017 waren 24 van de 33 starters in de Indianapolis 500 afgestudeerd aan de Road to Indy.

The Road to Indy werd in 2016 de eerste Amerikaanse race met een toegewijd uitzendkanaal. Het kanaal is momenteel beschikbaar op Apple TV, Amazon Fire, Roku en, meest recent, de Xbox One Official App.

Voor meer informatie bezoek www.roadtoindy.tv.